Lugé Haarden

Haard

Kies een haard voor de sfeer

Bijna alle huizen in Nederland hebben tegenwoordig een cv verwarmingssysteem in huis. Echter, voor de echte sfeer en aangename warmte kiezen toch steeds meer huishoudens voor een haard. Voor elke woning en iedere smaak bestaat er een geschikte haard.

Bij een gashaard gaat men meestal voor het gemak en de sfeer. Eén druk op de knop en uw haard brandt, zoals u dat wilt. Zeker met de huidige technieken zijn decoratieve houtblokken bijna niet van echt te onderscheiden.

Kiest men toch voor een authentieke houthaard, dan gaat men vooral voor de sfeer. Het gezellige geluid van knisperende vlammen is voor de houthaardliefhebber niet te versmaden. En wat dacht u van de warmte?…..Heerlijk genieten!

Wilt u weten welke haard het best bij u past? Neem dan contact op met ons of bezoek onze showroom.

 

GashaardenU komt 's avonds thuis en met een simpele druk op de knop van de afstandbediening ontsteekt u het haardvuur.

U geniet dan niet alleen binnen enkele seconden van een nagenoeg realistisch haardvuur maar het rendement van de gesloten gashaarden zorgt ook voor een behoorlijke energie besparing.

Lees meer ...

HouthaardenDe charme van houtgestookt vuur is nooit helemaal te evenaren.Het knisperend geluid en de warme gloed maken houtvuur onweerstaanbaar. Stoken met hout kan u een behoorlijke energiebesparing opleveren.

Genieten van een aangenaam houtvuur? Wij adviseren u graag in de keuze voor een houthaard.

Lees meer ...

SchouwenHet design rondom het vuur is net zo belangrijk als het vuur zelf.

Een tijdloze Franse kalksteen schouw eventueel voor u op maat gemaakt of een strak natuurstenen plateau in combinatie met een hout gestookte liftdeurhaard, gesloten gashaard of een open vuur behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer ...